Trädgårdsdesign

TRÄDGÅRDSDESIGN

Trädgårdsdrömmar


Har du en dröm om din trädgård - men vet inte hur du ska börja? Kanske är du nybliven husägare och trädgården består endast av en plätt lerjord, eller så har du en äldre uppvuxen trädgård som du vill förändra. Oavsett utgångsläge hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar. 


Hållbarhet


Vi hjälper dig som önskar en hållbar, lättskött och personlig villaträdgård. Genom personlig service och kunskap skapar vi en förlängning av hemmet för er att njuta i.


Vi hjälper dig analysera växtplatsen, ger dig konsultation med råd och tips på förändringar du kan göra i din trädgård. Design och ritning av delar eller hela trädgården. Behöver du hjälp med plantering hjälper vi gärna till även med det.


Tillsammans skapar vi en trädgård som är både lättskött, vacker och funktionell. Vi utgår från platsens förutsättningar, din smak och dina önskemål. Vi gör helt enkelt dina trädgårdsdrömmar till din drömträdgård.


Trädgårdskonsultation

Har du en rabatt som du inte är riktigt nöjd med eller vill anlägga en ny? Eller har du bara en tom yta som du vill fylla med grönska och blommor, men vet inte med vad? Vid hembesök lyssnar vi på era önskemål och funderingar och kommer med förslag och idéer om vad som kan göras för att hitta en lösning som passar er.


Miljöanalys 

Kanske har ni några växter som inte ser ut att trivas men ni vet inte varför? Eller en rabatt som inte är så rolig som ni vill förändra men vet inte vad som skulle kunna trivas där? Kontakta oss så kommer vi ut och analyserar växtplatsen.


Plantering 

Du kanske behöver hjälp med att plantera nya perenner, träd eller buskar men känner inte riktigt att du vill, kan eller orkar plantera det själv? Vi hjälper dig!


1.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast till dig för att hitta en tid att träffas där vi gemensamt går igenom era behov. 

2.

Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. 

3.

Vi ser framemot att hjälpa dig och vår ambition är att börja så snart som möjligt, normalt inom en till tre veckor. 

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja
 
 

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi kan oftast starta inom 1 till 3 veckor efter gjord beställning.

MIKAEL HULTING

Verkställande Dräng


Besöksadress: Björnebergsvägen 1

Postadress: Dalviksringen 17

Telefon: 036 - 860 21 10

Email: info@hultings.se

JOBBA HOS OSS

 

På Hultings är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!