Trädgårdsskötsel

TRÄDGÅRDSKÖTSEL
En trädgård att alltid trivas i

Få hjälp med trädgården 

Behöver du hjälp med trädgårdsskötseln? Hos Hultings blir vi din trädgårdsmästare och kan hjälpa dig med din trädgård både på vintern och sommaren i den mån du behöver. Med ett proffesionellt utfört arbete och med utbildad personal skapar vi en trädgård att trivas i - Enkelt & Smidigt utan en massa krångel. Få den trädgård du drömmer om med vår trädgårdskötsel. Höst

Höststädning

Vi tar hand om hela höststädningen och har maskiner och redskap till en effektiv höststädning. 


Beskärning

av fruktträd görs för att trädet ska klara av all tung frukt och för att sätta fart på tillväxten. Träd som beskärs väl mår bra och åldras inte i förtid. Vi kan hjälpa er påverka både mängd, kvalitet och storlek på frukten.


Häckklippning 

Vi gör häckarna eleganta, vare sig det gäller att göra den årliga putsningen, restaurera eller klippa ur döda grenar. Häckar och idegranar, som används för att formklippas, kan med fördel trimmas flera gånger under säsongen och detta görs bäst under JAS-perioden.


Gräsmatterenovering

Det finns en mängd insatser som kan göras för att omvandla en trött gammal gräsmatta till en grönskande oas utan att behöva lägga om hela gräsmattan.


Plantering

Rosor, tulpanlökar, bok-häck, äppelträd... Du pekar -vi planterar.

Vinter

Vinterskötsel

Snöskottning av gångvägar, gårdar, uppfarter, hus-, garagetak samt borttagning av istappar.


Vinterbeskärning

Vinter är en bra tid för att beskära flera träd och buskar, då växterna är i vila. En annan fördel är att man kan se trädens struktur lättare än när all grönskan omger kronorna.


Röjning

Grovt gräs, ogräs, småbuskar eller snårskog? Vi kan röja bort sly och mindre träd med röjsågar.


Vinterfällning

Perfekt att fälla träd på vintern!

Då har träden dragit in all sin växtkraft och det är lättare att fälla dem. Ibland kan det vara fint att ha ett stort träd i sin trädgård, men vissa träd drar åt sig all näring och konkurrerar ut mindre träd runt omkring.


Just nu har vi 10% på alla trädfällningar som bokas f.r.om. november t.o.m. mars och som vi hinner utföra under denna denna period.


Vinterkampanj 10% 

Under hela vintern erbjuder vi 10% rabatt på beskärning, trädfällning och markarbeten.

Gäller på alla webbordrar med koden VINTER22.

Fr.om. 1:a november 2021 t.o.m. 31:a mars 2022.  

Sommar

Gräsklippning - När du vill få tid till annat
Under sommarmånaderna kan gräsmattan behöva klippas en gång i veckan och kanske du hellre vill lägga din tid på annat i trädgården. Om du är nöjd med vårt arbete så återkommer vi gärna kontinuerligt under säsongen med de tidsintervaller som passar dig och din gräsmatta. 


Trimning
God trimningsteknik krävs runt träd och buskar för att de inte ska ta skada, vi arbetar alltid ergonomiskt och noggrant.   


Vattning
För att växterna och gräsmattan ska hålla sig gröna och friska är det viktigt att vattna på rätt sätt.


Ogräsbekämpning
Vi rensar rabatter och skrapar bort ogräs mellan plattor med trädgårdsverktyg, vi kan även bränna bort ogräset eller använda ekologiskt bekämpningsmedel.

Vår

Vårstädning inför säsongen
Om du vill ha hjälp med att få ordning på trädgården inför säsongen! Du får bl a hjälp med nerklippning av perenner, räfsning av gräsmattan och luckring av rabatter.


Vertikalskärning
Syftet med vertikalskärning är att syresätta gräsmattan och förbättra dräneringen. Bättre dränering innebär att vatten och näring tränger ner till rötterna lättare. Samtidigt stimuleras gräsrötterna när de delas till att producera sidoskott. Resultatet blir en tätare gräsmatta när grästillväxten börjar ta sig.


Gödning
Utöver att bekämpa mossan så bör du även använda gödning till gräsmattan som tar bort ogräs också under denna tillväxt-period. 


Bortforsling
 Vi sköter bortforsling av ved, ris och annat trädgårdsavfall samt erbjuder vi även leverans av grus, jord och annat material. Året runt

1.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast till dig för att hitta en tid att träffas där vi gemensamt går igenom era behov. 

2.

Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. 

3.

Vi ser framemot att hjälpa dig och vår ambition är att börja så snart som möjligt, normalt inom en till tre veckor. 

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja
 
 

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi kan oftast starta inom 1 till 3 veckor efter gjord beställning.

MIKAEL HULTING

Verkställande Dräng


Besöksadress: Björnebergsvägen 1

Postadress: Dalviksringen 17

Telefon: 036 - 860 21 10

Email: info@hultings.se

JOBBA HOS OSS

 

På Hultings är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!