Om Hultings

Hultings är ett personalägt familjeföretag inom trädgårdsbranschen. Som utgår från Jönköping med omnejd. Vi erbjuder tjänster som gör ditt liv lite enklare och skapar trygghet och frihet i vardagen, men målet att alltid skapa fina utemiljöer och välmående grönytor.


Vår drivkraft är att ständigt effektivisera våra tjänster inom de områden där vi arbetar. Vår styrka är att kunna tillmötesgå våra kunder med stort engagemang och kompetens. Uppdraget är fullbordat först när våra kunder är helt nöjda.

Vårt mål

Vårt mål är att ha medarbetare med hög kompetens för att möta våra kunders behov. Vi vill sticka ut från mängden för att kunna fortsätta ge hög kvalité på vår service. I kombination med viljan att alltid vara lättillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara ditt självklara val när det gäller trädgårds- och marktjänster.

 

Nya tjänster och fokus kommer under 2024 att ligga på trädgårdsdesign och fastighetsskötsel. 

Vi tar hand om din trädgård!

Oavsett årstid erbjuder vi löpande underhåll av alla typer av utemiljöer. Vårt mål är att alltid skapa fina trädgårdar, välmående grönytor och friska träd. Vi kan hjälper er med trädgårdsskötsel, trädfällning, markarbeteoch ännu fler tjänster, kika in under våra tjänster för att se vad mer vi kan hjälpa dig med.


Visste du att de flesta trädgårdsarbeten numer innefattas av RUT-avdraget? Det gör våra tjänster mycket prisvärda. Ni fyller enkelt i en intresseanmälan längre ner på denna sida. Vi träffar er gärna och presenterar oss lite närmare och stämmer av Era eventuella behov.

MÖT GÄNGET

Vi som jobbar på Hultings

Hultings har fått utmärkelser

Hultings Mark & Trädgård AB fick under året utmärkelsen som ett nordiskt tillväxtcertifikat från UC, en utmärkelse där endast 5 % av Sveriges företag kvalificerar sig.


Certifikatet baseras på föregående årsbokslut där lönsamhet, soliditet, tillväxt och antal anställda är några av kriterierna som analyseras. Det finns olika definitioner på vad ett tillväxtföretag är, men gemensamt är att dessa företag växer snabbt och kraftigt. De växer i omsättning (och ofta vinst) samt är framgångsrika.

 

Hultings har under åren också utsetts med högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att Hultings är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag, som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning.


2022 blev vi tilldelade priset Branschvinnare, en utmärkelse som går till företag som slagit det den egna branschens snitt vad det gäller omsättning och resultat. 

Trädgårdsdrömmar

Låt oss boka in en tid för ett kostnadsfritt besök eller samtal. Berätta vad du vill ha gjort i din trädgård, därefter kommer vi tillsammans fram till ett startdatum.


Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan, så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja