STUBBFRÄSNING

PLAN OCH STUBBFRI GRÄSMATTA

Vi fräser bort dina stubbar


Vi tar snabbt och effektivt bort era stubbar utan att förstöra trädgården i övrigt! Vi utför borttagning av stubbar, häckar och rötter för både företag och privatpersoner. Detta görs med hjälp av en stubbfräs. Stubbfräsning är en engångsinvestering, vi ser till att stubben inte kommer tillbaka!


Vi använder oss av stubbfräsare som har minimal påverkan på gräsmattor m.m. Först gräver vi runt stubben och tar bort eventuella stenar som kan bli problem senare. Sedan fräser vi igenom stubben och fortsätter en bit ner genom marken. Det enda som kvarstår efter fräsningen är spån som går utmärkt att lägga som kompost. Efteråt fyller vi upp hålet. Resultatet är en helt plan och stubbfri gräsmatta.


Som extratillägg erbjuder vi hopsamling och bortforsling av fliset samt montering av RoundUp-Plugg som "dödar" stubben och förhindrar eventuella rotskott. Vi fräser vanligtvis 5-10cm under marknivån, vill man ha djupare fräsning så går även det att ordna med ett extra tillägg.

 

Mät stubben för bästa resultat


Storleken avgörs genom mätning av diametern på stubben. Räkna ut hur många decimeter det går på stubben från kant till kant. Mätningen görs där stubbens rötter går ner i marken, inte diametern på en avkapade toppen. Se förklarande bild nedan:

Peter Hulting

Peter med lång erfarenhet inom mark & trädgård är en självklar projektledare för stubbfräsning, för Peter är ingen stubbe för stor! 


Gör en intresseanmälan redan idag så kommer vi gärna ut på ett besök. 

Trädgårdsdrömmar

Låt oss boka in en tid för ett kostnadsfritt besök eller samtal. Berätta vad du vill ha gjort i din trädgård, därefter kommer vi tillsammans fram till ett startdatum.


Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan, så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja