TRÄDFÄLLNING
KVALIFICERADE & LICENSERADE TRÄDFÄLLARE

Vi fäller träden säkert oavsett plats


Vi kan åta oss mindre avverkningsuppdrag, fälla enskilda träd på tomter och fastigheter samt även utföra stubbfräsning i samband med trädfällning. Vi kan också ordna med bortforsling av träd och grenar, eller kapa till ved.

 

Vid kundbesöket så kontrollerar vi först trädets lutning och status och gör en säkerhetbedömning för avstånd till intilliggande byggnader. Efter kontrollen så avgör vi om trädet kan fällas i sin naturliga fällriktning eller om man måste vinscha ner det, alternativt sektionsvis.


För att slå ut osäkerheter i trädfällning är det viktigt att utföraren är en kvalificerad och licenserad trädfällare. Med oss kan ni känna er trygga!Sektionsfällning vid stora träd


Vid sektionsfällning klättrar vi upp och kvistar bort grenar på vägen, för att sedan kapa trädet uppifrån i hanterbara sektioner. Av säkerhetsskäl är vi alltid minst två personer som jobbar vid sektionsfällning. Den ena medarbetaren står på marken och för att hålla emot, styra och vinscha ner stora grenar så att de inte faller okontrollerat, samt sköter avpärrningen för bilar och gångtrafikanter.


Med oss är du alltid försäkrad vid fällning av träd


Vi har relevant utbildning, certifiering och försäkring för att säkert kunna utföra avancerade sektionsfällningar. När det görs en sektionsfällning kan man göra det genom stamklättring, riggning, linbana eller repklättring.


Vidare kan man också utföra sektionsfällning från skylift. Att använda skylift kan dock förstöra marken som den framförs och parkeras på.

Martin

Martin är den som har varit med näst längst på Hultings. Med lång erfarenhet är han en självklar arbetsledare och projektansvarig för träd- och sektionsfällning. 


Gör en intresseanmälan redan idag eller maila direkt till martin@hultings.se

Martin från Hultings uppe i träd. Kontakta oss för trädfällning i Jönköping!

Trädgårdsdrömmar

Låt oss boka in en tid för ett kostnadsfritt besök eller samtal. Berätta vad du vill ha gjort i din trädgård, därefter kommer vi tillsammans fram till ett startdatum.


Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan, så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja