TRÄDGÅRDSDESIGN

VI FÖRVERKLIGAR TRÄDGÅRDSDRÖMMAR


Trädgårdsdesign


Har du en dröm om din trädgård, men vet inte hur du ska börja? Kanske består trädgården endast av en plätt lerjord, eller så har du en äldre uppvuxen trädgård som du vill förändra.


Tillsammans skapar vi en trädgård som är både lättskött, vacker och funktionell - oavsett utgångsläge. Vi utgår från platsens förutsättningar, din smak och dina önskemål. Vi gör helt enkelt dina trädgårdsdrömmar till din drömträdgård.


Vi hjälper dig som längtar efter en hållbar, lättskött och personlig uteplats i Jönköping med omnejd. Genom personlig service och kunskap skapar vi en förlängning av hemmet att njuta i. Vi hjälper er att analysera och ger konsultation med råd och tips på förändringar ni kan göra på er uteplats. Vi kommer med designförslag och ritning av delar eller hela trädgården, för att förverkliga er vision.


Trädgårdskonsultation


Har du en rabatt som du inte är riktigt nöjd med eller vill anlägga en ny? Eller har du bara en tom yta som du vill fylla med grönska och blommor, men vet inte med vad? Vid hembesök lyssnar vi på era önskemål och funderingar och kommer med förslag och idéer om vad som kan göras för att hitta en lösning som passar er.


Ljusdesign


Alla typer av utomhusmiljöer tjänar på att lysas upp, utifrån estetik såväl som funktion. Vi har lång erfarenhet av att belysa utemiljöer som trädgårdar och offentliga plaster. Ljus skapar trygghet och guidar såväl fotgängare som bilförare för en säkrare trafikmiljö. 


Plantering 


Behöver du hjälp med att plantera nya perenner, träd eller buskar, men känner inte riktigt att du vill, kan eller orkar plantera det själv? Vi hjälper dig!

Andreas

Andreas är utbildad ljus- och trädgårdsdesigner. Hos oss är han en självklar projektledare inom mark och trädgård. Han hjälper dig att förverkliga drina trädgårdsdrömmar. 


Gör en intresseanmälan redan idag eller maila direkt till andreas@hultings.se

Trädgårdsdrömmar

Låt oss boka in en tid för ett kostnadsfritt besök eller samtal. Berätta vad du vill ha gjort i din trädgård, därefter kommer vi tillsammans fram till ett startdatum.


Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan, så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja