Våra priserAtt på förhand säga ett totalpris för ett uppdrag är svårt, oftast vet man inte i förväg exakt vilka insatser som behövs i just ert fall, därför kan priset variera.


För att kunna ge dig ett bra pris så kommer vi gärna först ut och tittar på ditt objekt. Utifrån dina önskemål utför vi sedan uppdragen enligt offert, alternativt löpande på timme om det passar dig bättre. Alla uppdrag anpassas efter din trädgårds behov, så kontakta gärna oss för mer information.

SE PRISER FÖR

PRIVATPERSON

SE PRISER FÖR

FÖRETAG

LÄS MER OM

SKATTEAVDRAG

Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Hur mycket är rutavdraget och rotavdraget 2023? Läs mer nedan. 

Regel för rot- och rutavdrag är följande:Rutavdraget är maximalt 75 000 kronoroch rotavdraget är maximalt 50 000 kronor under 2023. Sammanlagt får man inte göra rut- och rotavdrag över 75 000 kronor, men avdragen är personliga.


Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

AVTALSKUND

Vi erbjuder privatpersoner 10 procent rabatt på våra ordinarie tjänster, vid accept på årligen återkommande åtagande från oss.


  • Ingen bindningstid - avtalet kan sägas upp när som helst. 


  • Helt skräddarsytt efter dina behov. 


  • 10 % rabatt på våra ordinarie tjänster. 


  • Fyll i ett formulär för intresseanmälan så återkommer vi till dig så fort vi kan. 

Trädgårdsdrömmar

Låt oss boka in en tid för ett kostnadsfritt besök eller samtal. Berätta vad du vill ha gjort i din trädgård, därefter kommer vi tillsammans fram till ett startdatum.


Du fyller enkelt i ett formulär för intresseanmälan på den här sidan, så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt GDPR och Hultings integritetspolicy.
 
Jag godkänner utskick av Hultings nyhetsbrev (valfritt).
 
Vår2024
Avtalskund