JOBBA HOS OSS

På Hultings Trädgård är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi personal till säsongen 2021. Ansök redan idag!

Vi är ett Jönköpingsbaserat tjänsteföretag som främst arbetar med skötsel och underhåll av skog och trädgårdar. Våra kunder är främst privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Hultings lever och vårt liv präglas av omtanke och personlig service.


VI ERBJUDER

Hultings satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov. Vi arbetar ständigt med utveckling av vårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi på internutbildning, trivselaktiviteter och på att premiera nytänk.

 

Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du har stora möjligheter att utvecklas inom organisationen, att du kommer i god fysisk form och få vara ute i frisk luft ser vi bara som en extra bonus.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. 

 

I arbetet ingår traditionell trädgårds- och parkskötsel så som gräsklippning, trimning, häckklippning, ogräsrensning, ogräsbekämpning, beskärning av buskar/träd/perenner, plantering, skötsel av blommor och lövkrattning etc. Det finns även arbete som innefattar trädklättring och trädfällning om man har giltigt certifikat och utbildning.  

 

Stundtals är det ett tungt arbete, så du behöver vara i tillräckligt god fysisk form för att klara av utomhusarbetet, även i sämre väder. Vi sätter stor vikt vid noggrannhet och personlig service.


KVALIFIKATIONER

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person. 

 

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. 

 

Ange också i ansökan om du har tex. Fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande. 

Vi önskar att du är lyhörd, idérik, ansvars- och initiativtagande. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för problem. Vi jobbar nära allmänheten och våra kunder, därför lägger vi stor vikt vid ditt bemötande och personliga egenskaper.

ÖVRIGT

Hultings strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! 

Varaktighet, arbetstid: 

3 - 9 månader
Heltid
Vi anställer för säsongen vår, sommar och höst 2021, med chans till förlängning.


Tillträde:

april/maj 2021


Lön:

Enligt avtal


Ansökan

Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till oss via e-post: hultings@info.se

Frågor angående tjänsten besvaras av Mikael Hulting, 036 - 860 21 10. 


Arbetsgivare

Mikael Hulting AB


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

 

 

Välkommen med din ansökan!