VI TAR HAND OM TRÄDGÅRDSKÖTSELN

FÅ TID TILL ANNAT – ÅRET RUNT


Få hjälp med trädgården, enkelt och smidigt


Behöver du hjälp med trädgårdsskötseln så du kan få tid till annat? Låt Hultings bli din trädgårdsmästare och hjälpa dig med din trädgård året runt i den mån du behöver. Vi kan hjälpa dig med allt från att klippa gräset, trimma träden, rensa rabatterna eller slänga ert trädgårdsavfall.


Med ett professionellt utfört arbete och med utbildad personal skapar vi en trädgård att trivas i - enkelt & smidigt!

Sommar

Gräsklippning - När du vill få tid till annat
Under sommarmånaderna kan gräsmattan behöva klippas en gång i veckan. Vi återkommer gärna kontinuerligt under säsongen med de tidsintervaller som passar dig och din gräsmatta. 


Trimning
God trimningsteknik krävs runt träd och buskar för att de inte ska ta skada, vi arbetar alltid ergonomiskt och noggrant.   


Vattning
För att växterna och gräsmattan ska hålla sig gröna och friska är det viktigt att vattna på rätt sätt.


Ogräsbekämpning
Vi rensar rabatter och skrapar bort ogräs mellan plattor med trädgårdsverktyg. Vi kan även bränna bort ogräset eller använda ekologiskt bekämpningsmedel.


Skötselavtal

Vi har många nöjda kunder som tecknat skötselavtal. Vi garanterar kvalitet, trygghet och kontinuerlig service. Teckna ett avtal med oss redan idag och få en skräddarsydd skötselplan för din trädgård.

Höst

Höststädning

Vi tar hand om hela höststädningen! Vi har maskiner och redskap för ett effektivt utfört jobb.


Beskärning

Träd som beskärs väl mår bra och åldras inte i förtid. Vi kan hjälpa er påverka både mängd, kvalitet och storlek på trädets frukt. Beskärning sätter fart på trädets tillväxt och ser till att trädet klarar av den tunga frukten.


Häckklippning 

Vi gör häckarna eleganta, vare sig det gäller den årliga putsningen, att restaurera eller klippa ur döda grenar. Formkippta häckar och idegranar kan med fördel trimmas flera gånger under säsongen.

Gräsmatterenovering

Det finns en mängd insatser som kan göras för att omvandla en trött gräsmatta till en grönskande oas - utan att behöva lägga om hela gräsmattan.


Plantering

Rosor, tulpanlökar, bokhäck, äppelträd... Du pekar -vi planterar.

Vår

Vårstädning inför säsongen
Få ordning på trädgården inför säsongen - Du får bl.a hjälp med nerklippning av perenner, räfsning av gräsmattan och luckring av rabatter.


Vertikalskärning
Vertikalskärning syresätter gräsmattan och förbättrar dräneringen, så att vatten och näring tränger ner till rötterna lättare. Gräsrötterna stimuleras till att producera sidoskott - vilket leder till en tätare gräsmatta.


Gödning
Utöver att bekämpa mossan så bör du även använda gödning till gräsmattan, som tar bort ogräs under denna tillväxtperiod. 


Bortforsling
Vi sköter bortforsling av ved, ris och annat trädgårdsavfall. Vi erbjuder även leverans av grus, jord och annat material, året runt.

Vinter

Vinterskötsel

Vi utför snöskottning av gångvägar, gårdar, uppfarter, hus-, garagetak samt borttagning av istappar.


Vinterbeskärning

Vinter är en bra tid för att beskära flera träd och buskar. Växterna är i vila och man kan lättare se trädens struktur när grönska inte längre omger kronorna.


Röjning

Grovt gräs, ogräs, småbuskar eller snårskog? Vi kan röja bort sly och mindre träd med röjsågar.


Vinterfällning

På vintern har träden har dragit in all sin växtkraft och de är lättare att fälla. Det kan vara fint att ha ett stort träd i sin trädgård, men vissa träd drar åt sig all näring och konkurrerar ut mindre träd runt omkring.


Skötselavtal

Vi har många nöjda kunder som tecknat skötselavtal. Vi garanterar kvalitet, trygghet och kontinuerlig service. Teckna ett avtal med oss redan idag och få en skräddarsydd skötselplan för din trädgård.

Gabriel

Gabriel som är nyutbildad inom trädgård och växtkunskap på Tenhults Naturbruksgymnasium, är en självklar projektledare inom trädgårdsskötsel.  


Gör en intresseanmälan redan idag så kommer vi gärna ut på ett besök. 

Intresseanmälan

 
 
 
 
 
Ja